Koolenict

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Servers / Fileservers

Windows

Met Windows Server 2007 en 2003 kunt u een gezamenlijke agenda beheren. Bestanden delen. Backups plannen. Ook beheer en werken op afstand is mogelijk. Wij inventariseren eerst uw eisen en wensen omtrent het systeem. Daarmee kunnen we u een duidelijke en eerlijke offerte geven met alle voor- en nadelen. Indien u akkoord gaat sluiten we alles zodanig aan dat de overlast tot een minimum beperkt is. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de werkzaamheden zoveel mogelijk in de avonduren of in het weekeinde te doen.

Linux

Het grote voordeel van linux is dat er geen licentiekosten aan verbonden zijn. U betaald alleen de kosten van de installatie en implementatie.  Linux is uitermate geschikt voor dataserver. Ook kunt u hierbij uw bestanden aan op een andere locatie. Ook een echange server is mogelijk. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

Backupsystemen

Zowel met een windows als linux server heeft u een uitstekend backup-systeem in handen. Voor een backup-systeem hoeft u echter geen complete server aan te schaffen. Een externe harde schijf  (het liefst meer) is al een zeer goede methode. Wij kunnen dit zo instellen dat er op een u gekozen tijd en dag een complete backup gemaakt wordt van al uw documenten en email. Het programma dat koolenict gebruikt is opensource, dat wil zeggen dat de aanschaf van de software u niets kost.

 
bluescreen
 
notebook MSI
 
Windows Server 2008